Dagen allt gick åt helvete

Det måste klassas som idag det.
Klev upp halv fem, bara det hade räckt för att göra dagen till ett helvete.
Skiljdes från min älskade (som jag tillbringat tiden hos sedan i tisdags) och åkte mot Östersund. Ett par mil från Sollefteå började FORDEN rycka sådär igen, som den gjorde förut (nån spridare som är väck, eller givare eller vad F***AAN det nu heter!!). Inget att rekommendera för den som har klen nacke. Eller klena nerver. Eller en tid att passa. Jag hade inhandlat blommor till mammas grav redan dagen innan, så jag stannade i Bispan och planterade dom. Blev så fint, silverek och lila aster (hette dom så) och tände ljus så det ska vara ljust hos henne hela helgen. Fint fint hos lilla mamsen ska det vara :)

Trodde inte bilen skulle starta sen, tänkte nu får jag stå här klockan 06 på en kyrkogård mitt ute i ingenstans - heja. Men den startade, och ryckte som en tokig nästan hela vägen till Stugun. BILF**N. Såg klockan gå, så mellan rycken gick det undan i alla fall. Jisses vilken bil! Klockan 08 på MITTUNIVERSITETET I STAN skulle tentavakterna stänga dörren och dela ut dom fina nutritionsfrågorna, skynda skynda. Vad kommer jag på i stora rondellen? MINI - J***LA - RÄKNAREN LIGGER HEMMA!!!!!!!!!!!!!! Hade inte planerat att åka HEM innan tentan dierkt, men utan räknare skulle det vara kört. För tänk om man skulle räkna på den där räkan??! Jaha, in på OK och fråga om dom hade räknare, nej inte det. Så hem, springa in och hämta räknare, ut i bilen (som nu SLUTAT RYCKA) och gasagasa ner på skolan och letaleta sal och upp med lilla miniräknaren o körde på. Vilken skämt.

Jag har kunnat stanna hos min älskling och varit med och tittat på hans karate-träningar i helgen då dom har läger istället. Det hade varit mycket mer givande än att skriva en tenta jag inte läst till. Svarade på hälften av frågorna i af och satt dom 45 minuterna man måste sitta innan man får avlägsna sig - med röda kinder av skam för att man inte läst *skrattar* Det där blir min genom tidernas första IG på en tenta. Man måste ha det någon gång också, och det förtjänar jag så lat som jag varit ;)

Så nu är man hemma igen då. Med en ryckig bil (skulle tagit Rogers bil, som han sa!!!!!!!! "Så kan du komma tillbaka hit sen... " VARFÖR SKA JAG INTE LÄRA MIG ATT SÄGA JA TACK NÅN GÅNG??? *gha*) och en tokig katt och hoppas jag får hem min banan-hund snart i af. Ska faktiskt börja läsa inför kursen som börjar nästa vecka, jag har lärt mig min läxa... *fnissfniss*

Puss o kram! =o)
0 kommentarer

Melvin & regn

I natt undrade jag varför jag skaffat katt, då för snart tio år sen. Gamle Melvin börjar närma sig tio! Vad tiden går fort!Problemet med honom är att han ibland är uppe och springer runt på nätterna och skriker och vrålar, kastar sig runt i sängen och "hoppar" på mig.. så våldsamt han bara kan med sina kattkilon... jag har lust att vrida nacken av honom! Ja.. kanske inte på allvar men... jag blir lagom nöjd då jag har nog svårt att sova ändå pga värk än att den idioten ska väcka mig när jag lyckats somna *gha*

Sovit ett par timmar bara i natt av ovan skrivna anledningar, vid 5 gav jag upp. Var ut med Tindra, fixade frulle åt oss och sen drog jag igång i tvättstugan. Stökat på lite hemma, allt för att slippa tänka på det onda... och saknaden efter Roger, men den är med mig ändå vad jag gör *ynka*. Igår körde jag två träningspass (lindrar värken en stund i alla fall, smärtlindringshormonerna kör igång efter ca 30 min träning - bättre än smärtstillande!) , det senare rätt intensivt så idag har jag träningsvärk också, men det är ju en rätt angenäm typ av smärta tycker jag då *s* Piper lite gulligt sådär när jag ska sätta mig eller resa mig från en stol, men jag hoppas häcken har flyttat sig en halv milli uppåt i af *asg* Ska nog ge mig på ett pass ikväll med, men skippar utfall och knäböj-sövningarna ;)

Det regnar idag, så trist... speciellt då man MÅSTE ut för att Tindra vill gärna kissa ibland ;) Som tur var kom min vän Ninni och lånade henne på förmiddagen och gick långprom. Tur man har vänner som är i farten! :D

Och plugget går fint... *host* Berättade jag att jag sorterat kläder i lagt i lådor och tagit ner gardiner o fixat.. ? En klasskompis från rehabprogrammet skickade sms och frågade hur studierna gick på förmiddan, undrade om vi skulle ta en fika på stan. Fullt upp med städning svara jag, men gärna i morgon. Då skulle hon plocka bär, allt för att slippa plugga. Vi hörs sen då, för här finns inga pluggisar *asg* Ja... vi är lika, tentaångest tar sig ofta väldigt husliga uttryck ;)

Nej, nu ska jag se en liten K-vitamin vitögat, och kanske göra en liten näringsberäkning av en räka eller nåt!!!

Ha det gott! *kram*
1 kommentar

Slut...

... på sommaren, och med den tillfälliga fristen från värsta värken. Igår började axeln krångla riktigt, och idag vill jag bara lägga mig ner och gråta.. blir så less.. Nästan så att man glömmer varje gång hur det är, när hösten kommer med blåst och kyla. Det är inte nog med att jag ska ha ont hela tiden, jag blir helt tömd på energi också, vet inte vilket som är värst. Jag borde flytta till ett varmare land.

Inte hänt mycket i helgen av just skrivna anledning. Tränade igår i hopp om att få igång cirkulationen, men i övrigt blev det mest värmedyna, tv och lite läsa... Idag ska jag försöka ta mig på stan och träffa en kompis över en fika, sen blir det nog träna och värme igen. Behöver jag skriva att jag är döless? *sucka* Saknar Roger också.. som jobbar... *sucka igen*

Nej, nu ska jag sluta klaga... roligare finns väl ;)

*kram*
3 kommentarer