Tisdag 27/2

Igår var det så segt att komma in här i bloggen att jag gav upp till slut... Grejerna ska funka, fort!
Har inget, eller i alla fall begränsat, tålamod med datorer ;)

Igår var det rätt lugnt annars, var och storhandlade med sambon så nu är skåpen fyllda i alla fall. Tränade lite lugnt, med få armövningar pga värk. 30 min workout, 25 cykel och 100 extra situps. Att jag är så jobbigt dryg att jag skriver detta varje dag är av den enkla anledningen att JAG (jag, mitt och mina *haha*) ska lätt kunna kolla om det går framåt eller bakåt med träningen *s* Bra att veta när jag är i kontakt med läkare o sjukgymnaster också...

Idag har jag tillbringat större delen av dagen på skolan. Uppstart på metodik 2an, livet leker när man får läsa teori och metod! ;) Började lite lugnt 9 idag, och skulle gått till 17, men en föreläsare var sjuk så vi slutade redan halv tre... skönt må jag säga, för då var jag helt väck i skallen. Superdåliga stolar i den salen, värdelöst. Tjejen jag ska jobba ihop med under denna kurs (och tillika min väninna) är gravid såg inte ut att vara alltför nöjd med dom heller, stackarn hade en cm till godo för att få plats med magen fram till bordet. Föreläsningarna idag var okej, men jag ser lite mer fram emot i morgon och torsdag.
Då är det gästföreläsare som dyker upp, bl a en samtalspedagog på torsdag,  och en forskare från Arbetslivsinstitutet besöker oss i morgon och pratar om friskfaktorer i arbetslivet. Det blir kul!

Nåt annat kul är att min utbildning idag fick omdöme från högskoleverket, som granskar landets univeristet och högskolors utbildningars rätt att examinera. Och det gick finfint, så mittuniversitetet kan förhoppningsvis en vacker dag ge min kandidatexamen :)

Nu blir det träning (himla lugn idag, nacken inte kul) och sen tvkväll. Det okända, Dr house och Shark - allt på samma kväll ;) Om jag orkar hålla mig vaken så länge... börjar tidigare i morgon också *gäsp*


Ta hand om varandra!

0 kommentarer