Saknar mina böcker...

De senaste somrarna har jag spenderat i stugan med en hög böcker. I år har jag inte någon stuga att åka till. Men jag har en solstol på min himla gröna uteplats i alla fall ;) Böcker har jag som vanligt samlat på hög under året som gått, då tiden bara räckt till att läsa studielitteraturen. Fast nu pluggar jag ju över sommaren också.. Jag hoppas hinna med några härliga deckare och kanske en och annan favoritklassiker innan sommaren är slut, för finns det något bättre än att bara få sjunka in i böckernas värld? *saknar*

Nytt under solen då. Bilen blev uppkollad igår och det är förmodligen bara ett glapp i sladden till bränslerelät. Dom ska fixa det ikväll, så jag hoppas det funkar sen. Lite (nej, mycket) billigare än en ny pump också. Nån gång ska man ha tur också :)

Dagens musiktips måste bli Symphony X, albumet heter Paradise lost. Lyssna. Så enkelt är det med det.


Ta hand om varann!

P.S. Angående laxfestivalen, som jag skrev om igår. Det är en årligen återkommande fest i Sollefteå. Då drar man upp lax ur älven på fiskets dag som avslutar Nipyran. I stadsparken bygger man upp restaurangtält som serverar lax på längden, tvären, i klämmor och allt möjligt - och så klart öl i långa rader. Sen kommer alla gamla och unga Sollefteåbor och äter, dricker, umgås och trivs :)


0 kommentarer