Så kom fredagen....

Sov klent, oroligt och sen med en Tindra som kom upp och la sig i sängen halv 5 för att bli klappad. Körde en mil på crosstrainern, sen dök Matsen upp och dagen blev fylld med flyttstök. Han har fått tag i en superfin lägenhet, betydligt mer rymligare än min. Men det kan han gott ha det ;)

Det har hänt så himla mycket sista tiden... Är mycket jag inte vill skriva om här, riktigt än i alla fall.. Men en av sakerna som hände förra helgen har blivit allt svårare att förstå, så jag skriver om det ändå... En av mina närmaste väninnor gjorde en tabbe, en i mina ögon ganska rejäl en. Vi har inte pratat med varann sedan händelsen och det känns lite märkligt...

Jag har rannsakat mig själv, men det är egentligen meningslöst eftersom jag inte kunnat påverka händelsen i sig överhuvudtaget - men jag undrar varför hon inte ens kontaktat mig för att FÖRSÖKA reda ut det. En annan vän påpekade vackert att jag har så hett humör när jag blir arg så att hon förmodligen inte törs ringa. Eh.. Ja, det är sant att jag blir skogstokig när jag blir sviken av dom som står mig nära. Dom som inte står mig nära har heller ingen makt att såra mig. Alltså är det SÄLLAN jag har anledning att bli förbannad, men när jag väl blir så brinner jag upp. Men jag slåss ju inte (ofta *asg*) och till min fördel talar att jag lugnar ner mig snabbt och är ALDRIG långsur. Det är liksom inte min grej. Det är väl bättre att bli ÄRLIGT förbannad och sen är det ur världen än att hålla på med nåt jävla fånigt surande i evigheter?!

Jag tycker i ärlighetens namn att jag är värd en ursäkt i alla fall..... Men jag lovar att varken klösas, sparkas eller bitas ;) Den andra tanken som naturligtvis slår mig är att hon inte sett på vår vänskap som jag sett på den, jag kanske inte varit lika viktig för hennes som hon för mig - och av den anledning kanske det inte känns så viktigt att ens försöka..? Ja... jag vet inte, det är bara hon som har svaret på den frågan. Nog ordat om detta.

Lyssnar på gamla härliga Metallica låtar ikväll, det är så man blir nostalgisk.... Att man kan ha så starka minnen till vissa låtar?! Till metallica har jag hur många musikminnen som helst... Många inte alltför upplyftade... Nej, dags att rycka upp sig lite här nu. Jag får ju faktiskt besök ikväll, så jag ska inte deppa ihop här nu ;)

Gissa vem det är kort på idag då? ;)

image60

Tindra ser en ekorre i trädet *maaat* ;)

image61

Tindra och Melvin i sängen, hejar på matte som trampar som en tokig på crosstrainern ;)

image62

Behövs ord...? :D


Trevlig helg! :)

1 kommentar

Torsdagspyssel

Äntligen har jag fått lite gjort! Skrivit klart rapporten och kommunikationsuppgiften jag släpat med och lämnat in, så nu återstår bara att komma igång med sommarkursen då ;)

Donat på hemma så gott det gått för axeln o nacken. Fick hjälp av Mats att köra hem en madrass som jag var på MIO och fyndade med tillhörande bäddmadrass. Ser lite konstigt ut att bara ha en madrass i en dubbelsäng tycker jag *s* I morgon kommer han och hämtar sina saker, får se hur mycket vi måste komplettera till våra separerade hem sen då. En dator till behöver vi i af, det kan knappast vänta länge.. och tyvärr är det ju inte gratis det heller *sucka lite*

Snott en lista av Raskan, men svaren är i af mina egna ;)

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? 
GUD vad snygg jag är!!!!!!!!!! *asg* Nej, tänkte nog inte så mycket....  


2. Hur mycket kontanter har du på dig?
En hundring kanske, i bästa fall.


3. Vilket ord rimmar på "test"?
FEST och mest ;)

4. Favoritplanet?
Jorden vi bor på...

5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Roger...

6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Har bara sony ericssons tråkiga...

7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
 BH, Knallrosa top med tryck på

8. Sätter du etiketter på dig själv?
Nae... jo, det gör jag nog.

9.Vad är de för märke på skorna du har på dig?
Jag har inga skor nu, men de jag hade sist var ECCO ;)

10. Ett ljust eller mörkt rum?
Sova=mörkt vaken=ljust

11. Vad gjorde du vid midnatt?
Gick och la mig med Melvin, min katt :)
 
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
Vill att det ska vara i morgon.....


13. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
Mja kanske i Sundsvall? eller ja vet inte INTE i Östersund iaf. 

14. Vilket uttryck använder du mest?
Ofta (lärt mig av Raskan), ja eller hur?!, ynka, miffo...

 15. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Det var Tindra

16. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Kaffe, kaffe och kaffe

17. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
En rulle tror jag, men massvis från digitalkameran som inte är gjorda foton av...

 18. Vilken ålder har varit bäst hittills?
Trivdes bra just innan 30.. och nu med ;)
 
19. Din värsta fiende?
smärtan

20. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
En tråkig XP-bild bara. Måste byta, brukar oftast ha Tindra ;)
 
21. Vad var det senaste du sa till någon?
Okej, ha det bra, hörs i morgon. Hej då! 

 22. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
Jag vill ha MIIIIILONEN!!!!!!!!!!

23. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Ja, det gör jag verkligen....

24. Senaste låten du lyssnade på?
Metallica - Wherever I May Roam

Ja det var det det. Dagens kort då (lite att göra? haha)

image57

Kettman, han är en åsna han *haha*
Bor bara en bit från mig, vi brukar hälsa på honom på morgonpromen jag och Tindra :)

image58

Melvin, det är min rödhåriga kille hela dan det! :)

image59

Extrem närbild på Wilma, min tjejkatt som är sötast i kommunen *gremlin jaaa* :D

Ha re bra *krama varann*
2 kommentarer

Tiden tar vägen men var?

I natt sov jag klent, hade märkliga drömmar om en färja till England.... ehhh? Sen blev jag väckt av Wilma katten ett par gånger, så jag var rätt seg och trött på morgontimmarna. Nu kan jag inte sparka upp nån annan att ta ut Tindra heller, så det var bara att ta sig ur sängen o skutta ut i regnet. Ja, skutta var väl att överdriva en smula....

Tränade workout och sen 1.5 mil på XT:n, den tar på bra den. En god investering som jag är supernöjd med. Häcken har så smått börja förflytta sig lite uppåt tycker jag minsann *skrattar* Bättre upp än ner i min ålder ;)
I övrigt har jag inte fått så mycket gjort idag, lite städning och tvätt och en långprom med Tindra efter att regnet slutat. Plugget ligger lite hopplöst efter nu... känns så motigt att läsa året om! Jag har gjort det i 3 år nu... snacka om less! Även fast jag kom in på sommarkursen som jag verkligen VILLE gå så hittar jag inte motivationen att ta tag i det. Var mer matte än jag trodde också i nutritionskursen, men det är säkert intressant bara man kommer in i den..... om man gör det... nån gång.. kanske... suck.

Ikväll har jag haft Ninni på besök, alltid lika trevligt att träffa henne. Vi fikade te och mackor så det må bli 3 mil i morgon om jag ska bränna allt det ;)


Ta hand om varandra! =o)

OBS! Bilderna från bröllopet är uppdaterade, då jag (eller någon annan i familjen haha) upptäckte att en del saknades på bild ;)
0 kommentarer