Blir aldrig som man tänkt sig...

... kom inte iväg till Sollefteå som det var tänkt.. Han fick hoppa in och jobba istället, å när jag ändå inte är pigg i kroppen så stannade jag hemma.. känns tråkigt.. Att ha ett förhållande på distans sliter, i långa loppet så funkar det inte. Inte om man vill ha en vanlig vardag med den stabilitet som det ger. Att hålla på att ständigt slå av och på, vara en vara två, vara ensam långa perioder, vara tvåsam andra långa perioder.. nej... det suger verkligen energi! Så om inte någon kan flytta på sig, så blir det svårt... Ja.. den som lever får se, eller hur nu det ordspråket löd...

Gruvar för kvällen, det brukar smällas mycket smällare häromkring. Tindra är livrädd för smällare, och raketer... Jag avskyr såna här helger, nyår och sista april... Förut åkte alltid jag och exet till stugan när det var såna helger, men det är hans stuga och han har nya hundar med sin nya sambo, så han har aldrig Tindra numera. Annars har han kunnat ta med henne dit.. men ja.. Tänk om inte om fanns, då hade det inte funnits några problem här i världen, i alla fall inga smällare - om jag fått bestämma ;)

På tal om Tindra.. jag väntar fortfarande på att få höra nåt av veterninären.. hon skulle ringa igår eller idag, men inte ett ljud än.. Hoppas att den där experten kan säga vad det är hon har i tassen, och framförallt - hitta ett sätt att göra något åt det! För det är inte kul att ha en halt hund... och hur kul är det för en hund att vara halt, framför allt? (rimmar) Gå runt kvarteret några gånger om dagen, hur trist tycker inte hon att det är? Som tur är kan hon ligga ute på gräsmattan och titta och tugga på ben, så att det inte blir alltför tråkiga dagar. Bunkrade upp med blodpudding igår och frös in också i påsar. Brukar lägga ut "sök" åt henne, det är det roligaste hon vet! Hon skulle verkligen passa som en riktigt arbetande hund, gillar att jobba! :)

Nej nu är det väl nog surrat för idag.. ska ta mig en kopp kaffe och göra hunden sällskap på uteplatsen..

Ha en trevlig kväll! (utan smällare! *ler*)
3 kommentarer

Tråkiga bloggar...

Jag har två handfulla bloggar som jag följer i princip varje dag, människor jag tycker berikar mig på ett eller annat sätt med sina bloggar. Dom skriver ärligt (ja, för den skulle behöver man verkligen inte skriva allt privat, det är en stooor skillnad....), om tankar och funderingar, vardagliga små och stora saker. Allt skrivet med känsla och på ett personligt sätt. Vissa med humor som får mig att skratta, andra med inlevelse så att jag blir berörd... Jag är glad och tacksam över att få ta del av dessa människors funderingar, för det berikar mitt liv :-)

Sen kan man ibland ramla in till bloggar som inte är så... givande? Nu är ju smaken som baken, det är jag fullt medveten om, och det finns givetsvis folk som tycker min blogg är skittråkig, enformig  kanske, med alla mina bilder på Tindra jämt haha, och vad vet jag *skrattar*.. men ändå.. jag måste i alla fall få tycka att en del bloggar är aptråkiga! Hur kul är det att läsa om hur mycket saker folk handlar varje dag, önskelistor på kläder o saker... och dagens outfit hallå... hur intressant är det? .....  Å alla isärskrivningar...... Vad skönt det var att klaga.. hehe ;) Jag måste börja bli gammal!! *haha*


.... Och på tal om enformig blogg.. jag har tränat hemma idag på XT:n, tordes inte ge mig ut och jogga.. nacken blev inget vidare sist. Får testa när det torkat upp efter grusvägarna eller stigar i skogen om det funkar bättre. Stökat på hemma, börjat packa lite smått för att åka till Sollefteå och min älskling... :) Hade gärna åkt redan idag, men värken är inte att leka med just nu så jag får nog vänta tills i morgon... Näee... nu må jag fortsätta med statistiken igen.. jag fattar ingenting av den... Måste vara lite trög (jag kanske ska börja ta kort på mina kläder och skriva långa önskelistor varje dag istället? Roligare än att läsa mitt klagande på allt! *skrattar*) Vi är i alla fall klar med gruppuppgiften nu, igen, denna gång var det väl själva f*n om läraren inte är nöjd! ;)


Ha det gott allihopa!! Puss o kram!
2 kommentarer

Rabiesbananen....

Veckorna bara rusar iväg, synd att det går fortare och fortare ju äldre man blir. Önskar att det var tvärtom, för ju äldre jag blir desto mer vill jag ju hinna med... För att inte tala om att jag vill ORKA mer också ;)

Hatar mina grannar ibland.. måste ta reda på vem det är som stökar på fram till 2 på nätterna ibland.. så det dunsar o låter så man inte kan sova. Undra om det är samma person som sätter igång o spikar vid 7 på morgonen?! Ska göra lite efterforskningar... *klurar* Går inte att ha det så, man vill ju sova!!!! Betalar man över 4papp i månden måste man väl få lite ro oxå? Annars kan man ju hyra en stuga på campingen eller nåt..

På tal om boende.. Hörde ett samtal på gymmet idag (man har ju lååånga öron) en kille som berättade att han sålt sin villa i odensala för 1,7 mille. Jaaa... han hade köpt den för 10 år sen för 600tusen, inte renoverat eller gjort nåt. Nu hade han fått tag i en lya på stan.. ren vinst på drygt en mille.. det är inte fy skam? Blääää... Här kommer man aldrig ha råd att köpa ett hus. Inte i stan i af.... eller i en femtonmils radie! *s* Synd att det är så pissigt med jobb i Solle istället, får man det ena så får man inte det andra. En kompis har nyss köpt en ETTA i stan (inte renoverad eller nåt lyx alls) för nästan 300tusen! Så ja.. det blir till att bo kvar här i hyreslägenheten med dess trevliga grannar.. hahha... eller ja, ska inte klaga, för de allra flesta är väldigt trevliga. Egentligen. Var o drack kaffe hos en granne nyss, efter en långprom först. Hon har gjort om sin uteplats, med staket o grejer...det vill jag också, så att bananhunden kan husera fritt därute :)

Ååååå på tal om lillhjärtat (bananhunden) så hittade jag lite kort på henne idag som jag måste visa (så ovanligt va?! Men det är ju min blogg!! hahaha och hon är ju älskling så...!!) *s*

image299

Dragkamp med bästisen Sigge (som Sanna Panna hade förut)

image300

Bananen var helt ny... 8 veckor bara, å så snuttis!

image301

*fniss* Rabiesbananen!


Ha det gott!!
1 kommentar