Ändrade planer...

Blev inget filmade av travhäst idag, blev hastigt förändringar i planerna då min kära kom hem och sa att hans mamma hade fått åka ambulans till Umeå. Sollefteå sjuka hade insett att dom inte klarar av det längre. En specialist från Sundsvall hade tittat på plåtarna och sett att hon har förmodligen ett diskbråck i ryggen också, rätt högt upp. Därav den olidliga smärtan hon haft (som dom skickade hem henne med alvedon och påstod att det var nackspärr först, sen andra gången var det åldersförändringar... snacka om miss.. och miss igen).

Dessutom har de hittat vilken typ av bakterie som orsakat blodförgiftningen, så det är verkligen inte bara ett nu.. Så hon ska in på infektionskliniken och även få träffa en riktig ortoped. Roger o hans pappa har åkt efter, själv må jag stanna hemma med hunden. Eller hemma och hemma.. hemma hos Roger förstås =)

Varmt som en bastu här nu, jag står nästan inte ut... 28 grader inne nu.. inse hur hemskt det är!

Lite att göra så jag kollade på lite foton som Roger hade i albumen.. Hittade en del på mig själv från förra sommar. Fick ett plötsligt anfall av att sakna mitt långa hår!!! Dåligt kort på kortet.. men.. ändå... Håret var längre... ;)Kolla flinet, undra om man var nåt käääär då? *skrattar*

Näe... undra om jag ska ta och fortsätta läsa lite.. pluggläsa... synd att jag började på en jättespännande deckare igår, Harland Coben, Berätta inte för någon.. Man verkligen fastnar i den, jag lovar!

*vinkar*

0 kommentarer

Ny dag...

Så var det en ny dag, med sol. Mycket sol och värme... Skönt för kroppen, men det vore inte helt fel med ett renande regn nu heller. Så luften blir friskare och marken och blommorna får sitt också.

Nu går jag mest och väntar på att min väninna K ska höra av sig, jag har lovat att ställa upp och ta kort på en bil hon ska sälja. Hon var hundvakt till oss igår när vi tog en vända med hojen och åt middag (värsta lyxet) i myregården och sen var på sjukhuset. Skönt att Tindra och hon kommer så bra överens. Blir en del fotogrejer idag, i eftermiddag ska jag filma när Helenas ena travare tränar också. Spännande att se Wigwam i trav! :)

Inget nytt om svärmor, mer än att dom fastställt vilken typ av bakterie som orsakat blodförgiftningen. Så nu har hon dubbla antibiotika insatta, så jag hoppas det kommer att hjälpa henne bättre. Mest jobbigt är att hon har sån himla smärta... Får mycket smärtstillande, men ändå är det jobbigt för henne.. När vi var dit igårkväll var jättetrött, så hon sov mest.

Nej, om jag ska ta och fortsätta läsa lite innan K hör av sig, hon verkar ha tagit rejäl sovmorgon! Andra är uppe före tuppen... ha ha..passa på att plugga lite... Så samvetet håller sig på mattan ;)

Ha en fin torsdag!! *kramen*

0 kommentarer

Det går i ett...

.. känns det som nu. Hinner inte med skolan alls nu, vilket inte alls är bra. Dom la ut hemtentan i måndags, så det är hög tid att påbörja den för det var tre deluppgifter och varje en tar nog sin tid som det såg ut. Bara att köra igång kan tänkas, men då det är smått kaotiskt i tillvaron är det lättare sagt än gjort...

Svärmor ligger kvar på indensiven, vi var dit igår också och då hade dom i alla fall kommit fram till att hon inte har hjärnhinneinflammation. Däremot blodförgiftning, därav febern. Hon fick stora doser av antibiotika redan från söndagkväll, men ändå verkar det inte riktigt ta som det ska. När vi var där vid 19 tiden hade febern gått ner till strax över 37. Vid 21 hade det skjutit iväg närmare 40 igen. I förmiddags var den nere på nästan 39.. Jobbigt för henne, då smärtorna verka så intensiva också.. Hon sov mest igår, men idag var det smärtor igen. Kan inte låta bli att börja oroa mig. Natten mot igår hade hjärtat rusat rejält, en puls över 180.. så dom hade fått söva henne och ge henne elstötar för att "nollställa" hjärtat igen. Det tyder på att hon är rätt slut i kroppen nu. Inte konstigt, med den smärtan och dålig sömn sen i fredags... stackars henne :(

Roger är där nu, åkte dit efter jobbet. Idag jobbade han ju BARA en normal heltid, igår hade han 12 timmars arbetsdag.. slitigt... Själv stannade jag hemma nu för min älskade syster o delar av hennes familj ska komma på besök. Roligt med ett avbräck från oron med nåt positivt :)

Igår morse var det träning som gällde, körde ben och mage. Träffade Bope och Agnes å stan sen och fikade , fast Agnes sov så sött i sin vagn då hon. Sötungen där :) Vi kikade runt lite, men jag har handlat så mycket redan så jag höll i pengarna. Ja sen var det bara hem o äta när Roger slutade och upp på sjukan.. sen hem och lägga sig  för Roger, trist.
Vaknade när hans väckare ringde 4.00 i morse sen kunde jag inte somna om.. drygt! Var ute och gick med bananhunden en sväng -fortfarade halt men inte lika ont tror jag - sen blev det en vända ner på gymmet och körde armar och axlar. Som sagt... det rullar på... mest hela dagarna... Lovat hjälpa en kompis fota hennes bil sen, men det får bli ikväll... Kanske orkar vara uppe i natt och påbörja hemtentan.. *gäspa* (eller inte orka...).

Ha det gott!
3 kommentarer