Bananen och hennes tår...

Vet snart varken ut eller in. Men att man ska lita på sin känsla är ett som är säkert.

Var in på djursjukan igen, och nu fick hon för första gången komma till en specialist. Han kollade lite på hur hon gick, sen klämde han lite på hennes tår och sen börjde han en och en tå bakåt. När han tog i den yttersta och börjde så vred hon sig i smärta och såg ut som han satt kniven i henne. Men inte ett ljud, hon är ruskigt tålig lilla bananhunden.

Han kände o greja lite, kollade på dom gamla plåtarna och sa sen att han tror att det är en kotbensfraktur hon har på den yttersta tån. Men för att vara säker ska vi tillbaka nästa vecka, och då inte ge henne mat innan och motionerna henne så att hon är riktigt halt (drygt att plåga henne!) för att han sen ska kunna sätta bedövning i senor o småben i den tån. Är det som han tror, ska hon sluta halta och då vet vi vad problemet är. Då kan man antingen ta bort tån, steloperera eller låta det vara (men då ha en halt hund). Steloperera är ett jävla göra (hans ord) och blir sällan bra, slutar nästan alltid med att dom får ta bort den ändå. Han kommer även röntga henne igen, mer noga. Så en halvdag får man nog räkna med att det tar.

Är det någon som tänker samma sak som mig? vilken GRYM tur att jag inte gjorde som förra vetten sa, bokade tid för att ta bort den INNERSTA tån!! Då hade jag fortfarande haft en halt hund, med en tå för lite och i behov av att ta bort en till tå. Och även om hon är ett litet mirakel min Tindra, så har hon inte obegränsat med tår... Fattar inte vad hon har gjort, för det var den inre tån som var svullen, o där har hon även förändringar i benet. Så det är inte hundra där, men hon smärtar inte om man klämmer på den inre. Undra vad hon gjort med sina tår...

Fick tid den 8nde först, men min självriskperiod går ut den 5te. Så nu har jag bokat om tiden, till den 4de. Snällt av dom att ställa upp på det.. slipper jag ut med 1100 extra.. dom går om 125 dagar perioderna, så det är ett tag vi stökat på med detta nu. Vi vill se ett slut på det! Jag vill ha min älskade Tindra frisk och smärtfri! Det är allt som betyder nåt :)





#1 - - Ewa:

Magkänslan litar jag mycket på och det slår sällan fel.



Jag håller tummarna så att de blir blå!



Vad 17 håller Tindra på med på bilden??! Helskön!

Krama henne från mig + en liten snusning uppe på huvudet mellan öronen...

#2 - - Nannis:

Nej, men du får inte bli blå, det gör ont! s



Haha ja du, Tindra hon är sån. En spexis. Ligger så och sen kikar hon så att hon ska se att man tittar på henne, och skrattar man så blir hon nöjd o fortsätter.. de mest märkliga grejer. En kompis brukar kalla Tindra för sitt "stora lyckopiller", och det är sant - hon kan få en att skratta med sina spexartrix :)



kramarna är utfärdade :)

#3 - - sanna panna:

ja det är bra att bedöva på olika ställen tills hon blir ohalt då ser man ju till slut vart skadan/smärtan sitter sånt gör man ofta på travhästar.....hoppas nu för guds skull att det blir bra....

puss