Händelerik dag, speciellt om man är en banan...

Idag fick hunden packa in sig i forden (som numera har bytt om till vinterpuckar för att vara laglig) och åka med till stora staden. Min bananhund är inte som alla andra hundar, för hon har alfabetets alla bokstäver i sin diagnos, och mycket intryck är bara... Vad ska man säga? Hon blir stressad som en bergsget en sista april... så gissa hur det var att först åka bil, sen hamna mitt i stan, och SEN få följa med in på en affär!? Där det fanns burkar överallt, och människor! Blev så till sig att hon höll på tappa svansen av förtjusning!

Det är alltså besöket hos Anci jag pratar om... Homeopaten i stan. Mycket kunnig är hon, och besöket var intressant. Bland annat är det lymfan (Jannike! Gör du dränage även på hundar?! ;)) som stökar för henne, vilket hon nu fått piller för. Köpte även risfibrer att strö över maten för att hon ska tillgodogöra sig kosten bättre. Svängde förbi Tasseborg på vägen hem och köpte en säck ANF - hon har ätit den i två år, funkar kanon på henne problemhud - men nu ska vi utöka kosten hennes med Class en gång om dagen - det ska visst vara kanon enligt Anci. Ska bli skoj att se! Var in och handlade Omega 3, även det är för henne hud. Summan för dagen på Tindrakontot: 1600 kronor! Och i morgon dras för hennes försäkring.. Tur man är en rik studentska... haha.. men man har ju sina prioriteringar :)
Hon är värd varenda krona för all glädje och kärlek hon delar med sig av :)


Sålde system-kamerahuset ikväll, så lite inkomster blev det i alla fall. Nu är allt sålt! Huset ska flytta till Rumänien med en Costas och uppleva nya fotoäventyr, häftigt!! :)

Nej, bedtime! Natti natti!

1 kommentar