Full fart!

Igår visade sig bli en bra dag, med fullt upp från morgon till kväll.

Fick hjälp på ford av en (snygg) karl att låsa upp stereon, det bästa av allt är notan; gratis! ;) Sen åkte jag runt och kollade på utemöbler, än hit än dit... Det billigaste var nog Jysk, men det var mest bara RAPPEL rent ut sagt. Rusta hade en del okej, men det som föll mig mest i smak hittade jag på Bonus-möbler. Kändes lyxigt att handla en utegrupp i rejält trä och en jättestor svart vinklingsbar parasoll till min uteplats. Det är nåt speciellt att trots  risig ekonomi kunna spara ihop till det man vill ha, och köpta helt för egna pengar :)

Att jag dessutom själv körde hem grejerna och bar in dom, satte ihop och oljade in var också skojigt. Även om bordet var så tungt att jag fick använda varenda liten muskel i min kropp *skrattar* Dock uppskattades inte dessa tilltag av min nacke senare på kvällen, det var ett himla gnällade på den så jag  försökte tysta den med alvedon/diklofenac och värmedyna. Var lite rädd att bli liggande idag, men det funkar! *peppar peppar*

Tindra hjälpte till och stökade på baksidan, medan jag oljade för fulla segel så slet hon sönder sina två fotbollar i minibitar. Lillhjärtat... =) Nu återstår att köpa och sätta upp ett staket där ute. Sen en stor matta, göra en stor fot i betong till parasollen (har ingen aning om hur, men det tar man reda på), sen förstås en massa blommor! Kantgrejen till rabatten är grön och ful, så den ska jag också försöka byta till en i trä så det stämmer med möblerna :) Blir nog fint för mig och bananhunden där det är klart :)

Nej, nu blir det en sväng på gymmet innan det är dags att göra helg! :)

Var rädda om er i valborg och ha det gott!
2 kommentarer

Lyckan med att vara kvinna!

Att man FÅR vara som man är och dessutom kan skylla på hormonerna! ;)

Tackar Gud för att det finns zoloft, en halv tablett/dan veckan innan mens och plötsligt har man fått sitt vanliga jag tillbaka (gillar det bättre än mitt hormonella jag faktiskt). Men det är som om nåt högre väsen till småjäklas med mig nu.. Började igår när jag skulle åka iväg för att få däcken omlagda på pärlan.....

Då hade jag i helgen glömt en dörr öppen (har garage så klart) efter att jag tvättat bilen och sen har jag inte använt den sen dess. Så gissa vad? Jo, förstås hade strömmen dragit ur. Ingen fara på taken, Magnus hade startkablar så vi drog igång den. Men gissa vad igen...? Det blinkar CODE i stereons display! Men stiligt! Hade jag fått med någon CODE till den?? Ska tilläggas att det är en originalstereo... Letade förtvivlat bland alla papper som följt med, utan att hitta någon kod. Däremot stod i instruktionsboken att om man förlagt sin KOD så skulle man vända sig till sin återförsäljare för att få en ny kod. Tänkte att det lär väl kosta en miljard... Ringde nyss och hamnade hos en trevlig herre som på bred jamska förklarade att det var inga problem - jag skulle bara komma förbi å tala med n' Tommy så skulle han fixa det. Vad kostar det undrade jag försiktigt? Nja, en hundrig kanske svarade den lilla ängelgubben *tack Gud* ;)

I morse (läs rätt nyligt) tog jag och bananhunden (som är gul och lite böjd) en långprom innan frukost. När vi kom hem till bron upptäcker jag att nyckeln är borta! Letade genom ALLA fickor men ingen nyckel. Inte igen! Ringde Mi's som har en extranyckel (som förste hundvakt) så han fick komma och öppna åt mig så jag fick i mig frukost så jag kunde tänka lite klarare på situationen sen. Behöver jag tillägga att jag redan förvandlats till ett PMS monster igen när jag upptäckte att nyckeln var väck??

Tog cykeln sen och for samma väg som jag och bananen gått. Efter halva slingan hade hon klubbat (bombarderat en smurfby) så där stannade jag och kollade i gräset - inte efter klubbet men eftersom jag tagit upp en klubbpåse där så kunde ju nyckeln ramlat ur där. För att göra en lång historia kort; Hunden sket och jag tog upp det med en påse som den ansvarsfulla hundägare jag är! Och mycket riktigt!!!!!!! Där var min nyckell !!!!!! *tack igen Gud* :D

Tror jag ska skaffa mig ett snöre att ha om halsen med nyckeln, var väl f*n om jag ska lyckas tappa bort den då?! ;)

Så nu kan jag, lättad och mättad, bege mig ut på irrfärder med lilla forden. Vi ska fixa en kod så lillpärlan kan spela vackra bitar för mig även i fortsättningen! Med nya sommarpuckar på dessutom ;)


Solen skiner, livet är bra härligt va? *s*
1 kommentar

Helvetet med att vara kvinna!

Det måste vara att ha PMS! De som inte får det kan skatta sig lyckliga!

Att en dryg vecka varje månad befinna sig i helvetet, det är en vecka för mycket det. Man kan explodera om någon säger fel, eller rätt sak. Minsta lilla kan få en att falla i hjärtskärande gråt eller eller vilja ta livet av sig! Brösten sväller upp som några jävla ballonger (nästan så man måste ha en större storlek än normalt!) och magen sväller den med. Bara det kan väl få en att vilja söka upp första bästa träd och kolla om nedersta grenen håller (för man orkar knappast klättra högre med allt detta extra vatten i kroppen). Humöret åker berg och dalbana.. arg, ledsen, fy satan. Det här suger!

Ska börja medicinera nu och se om det hjälper. Står inte ut en dagjävel till! Inte konsigt man blir trött.

*ibland kräks jag*
2 kommentarer