Kila...

... vidare till min andra blogg - hemlighetsminister Nannis har talat ;)

Har du inte adress och login? Maila mig: nannis@hem.utfors.se och berätta vem du är så skickar jag det.

Tänk, det är ungefär vad jag jobbat med idag *s* Login, studentportalen, registrera på kurs.. bla bla.. Idag var det full fart på skolan, så vi studentambassadörer var inte arbetslösa i alla fall. Kul att det rör på sig :)

Tillbaka till soffan och vila nacken!

P.S insåg just att jag blev utbjuden på en dejt (av en kille jag träffat en enda gång, genom en gemensam bekant) Jaha, och jag fattade det inte ens förrän flera timmar senare? - Jag kommer klara mig galant i singelträsket! *s* Trög... Ajja, jag ville ändå inte så det var tur att jag tackade nej ;)4 kommentarer

Igår...

... blev det en lyckad middag och senare även kväll. Snacka om att Loftet hade laxplanka som var... gudomlig!! *mums* Åt deras omtalade vitlöksbröd till förrätt, inte dumt det heller! :)


Så stilig med kappa och kortkort va (vilket inte syns på bilden då men *s*) ;)

Senare samlade vi ihop "det gamla gänget" och kollade på film och mådde allmänt gott bara.

Annars var det en klar annorlunda dag igår, började med att min vän Mi's moped blev stulen och den hittades igen i min väninnas cykelförråd lite senare. Helt sönderslagen. Dom hade låst in den, förmodligen för att plocka av motorn senare, då kåporna var bortslitna också. Undra vad dom tänkte om de såg att polisen kom dit? De har tagit prov för DNA, rätt otroligt att de hade tid med det för en mopedstöld. Men det är bra att säkra spår och få fast småbuset också... SKITUNGAR.

Idag är det finväder, funderar på att ta mig en tur med Tindra. Vi behöver det bägge två... Luft åt mina tankar och motion i våra kroppar.

Ha en bra dag!!

6 kommentarer

Loftet

Jag har inga tomtar på loftet, men däremot är jag utbjuden på en restaurang som heter Loftet. Ska bli så kul! De sägs att de har god mat :)

Så snart är det dags att svida om och dra borsten genom håret, lacka naglar och kasta smink i ansiktet! Just vad jag behöver nu, tänka på nåt annat och få må bra.

kram

2 kommentarer