Beslutsfattande

Är inte alltid enkelt.

Jag ringde i morse till Björn, och fick då veta att det var flera som hade ringt men att dom hade reserverat det åt mig. Precis som jag kände på mig, jag sålde in mig bra där (utan att jag försökte, jag är ett vinnande koncept! *blinkar o skrattar*). Jag bad om lite mer tid, och lovade återkomma under dagen. Inga problem. Han verkar gullig Björn. Ringde honom nu och tackade nej, fast det sved i hjärtat lite. Jag har gärna velat ha huset, men det skulle varit närmre stan.

Mår inte topp ändå nu, kanske en förändring till skulle bli en för mycket? Jag vet inte. Även positiva förändringar kan bli lite jobbiga, så jag får försöka rida ut en storm i taget här. Trots allt trivs jag här, så länge den som stökar är tyst om nätterna. Jag skulle sakna 95% av alla grannar här.. :)

Ont nu, blev för mycket för axlarna idag, dom blir involverade i de flesta övningar när man kör bröst och rygg. Jisses. Nästa vecka blir det INGA dropp set så långt ögat kan nå ;) Träffade i af två av mina favorit gym-tjejer idag, den ena har kanske passerat åldern för att kallas tjej *ler*

Det är för härligt en del dagar ändå.. ? Först få höra av "hus-mannen o hans fru" att de ville ha MIG som hyresgäst, för det kändes som om det skulle fungera så bra. Sen åker jag på Office och vill köpa embalage till mobiltelefons-paketet som jag ska skicka tillbaka (telen håller strömmen så dåligt, net on net står för frakt-kostnaden och ska kolla upp vad som är fel. Bra!), men inte ska du behöva köpa det!! säger karln och säger att jag får ta bubbelplast etc. hur mycket jag vill *s*. Toppen. Gratis är bra! Åker sen ner på stan för att träna, på vägen till gymmet möter jag glada yran-folk, och väl inne på gymmet får jag kram av den ena tjejen och enbart glada miner överallt. Sen att dessutom bli flirtad på av en kille som troligen är minst 10 år yngre gör saken inte så mycket sämre ;)

Trots att det är massor med folk på affärerna, trångt, mycket trafik, svårt att hitta parkeringar i stan, skräp och stök.. så älskar jag yran. Det är så speciell stämning i stan, och dofterna av mat på stråket, popcorn och sockervadd på stan.. Musik och gatuförsäljare.. Det är en gång om år, då får vi bjuda till - för hur det än är; Det är vi som har Sveriges bästa och mesta stadsfestival! :)

Ha re gott!
2 kommentarer

Hus & ont i häcken

Huset jag var och tittade på igår var jättesött. 3 rum och kök, med bakugn nere och vedspis och panel i köket. Två rum uppe med snedtak, grova balkar i taket och så fantastiskt mysigt! Sjöutsikt och tillgång till bastu och båt. Rena idyllen. Såld.

Meeen... rummen var små och det var 4,5 mil från stan. Det stod rätt nära det andra huset på gården, och det blir trångt om man någon gång ska bo två. Då blir det flytt igen. Det är avståndet som känns på mest, jag är nog rätt bortskämd när allt kommer omkring. För nästan 5tusen i månaden (inkl elen) bor jag på cykelavstånd från stan, har 3 busslinjer runt knuten, vänner och bekanta på nära håll, gymmet och affärerna... skolan.. Hundvakter, hobbygarage, kvarterslokal etc. Det är svårt att hitta en kompromiss av allt det jag vill ha..

De som har huset hade sagt nej till flera, men det verkade absolut som jag var "godkänd" när vi avrundade och jag skulle åka hem. För mannen i huset sa att jag kunde mäta min tvättmaskin, så kunde de bygga duschkabinen utefter de måtten om jag ville ha huset *s* Dessutom sa att jag hade "ett ärligt utseende" *fniss* Mannen är pensionerad polis, numera politiker och engagerad i sociala frågor. Han tyckte genast att det var intressant med min utbildning ;)

Jag ska fundera tills i morgon, men tyvärr lutar det åt att jag tackar nej. Tyvärr för att det är ett perfekt litet hus till Nannis, just nu. Men frågan är hur det ser ut sen, om jag trivs i längden där. Det är inte bara att hitta en lägenhet i Östersund nu kan jag säga. Hörde att Östersundsbostäder har två års kö nu på en tvåa... Min tvåa har dessutom uteplats. Fulla fonder att göra om i köket och byta golven.. kan nog bli lite svårt att hitta en sån här om det inte blir bra därute... =(  Man kan inte få allt ;)

Men jag har ont som fan i häcken och låren idag, det är nåt jag fått i alla fall. Körde dropp set på rumpa/lår igår. Härligt, men jag tog verkligen ut det sista så idag är det riktigt jobbig träningsvärk. I morgon ska jag köra dropp set på bröst och rygg, sen jag kört igenom hela kroppen rejält denna vecka :) Nåt annat jag fått idag är lunch på stråket! Så mysigt :) Kicki & Thobbe och jag och Mi's strosade på stan sen, mycket folk och riktig festivalstämning i stan nu.

Härliga yra! Leva republiken!!! ;)

Natt i natti! :)
2 kommentarer

spänning

Morgonkissen med Tindra slutade med skrik och gråt, det var verkligen inte meningen =(

Vi gick den vanliga morgonsvängen, och vips drog hon iväg åt sidan - för att lukta på ett nedfallet fågelbo - och jag hann inte vara med på noterna. Tyvärr var det ett elstängsel mellan henne och fågelboet, och det visade sig vara ström i det också *fan* Gissa om hon skrek? Fy.. stackars gumman!

Man vill trösta och gulla, men det får inte bli överdrivet för då spär man bara på eländet. Hundpsykologin är ju sådan... Så jag höll mig lugn och gick iväg till ett buskage med svarta vinbär - tyvärr inte helt mogna men hon smaskade gladeligen i sig några ändå. Min älskade bär-hund.. Hon är tokig i bär, för den som inte visste det :)


Hade en särdeles trevlig kväll igår i alla fall. Tobbe & Kicki o Mi's kom på middag, jag gjorde en grymt stark tacopaj åt oss. Det var väl inte riktigt meningen, men så går det när man testar nytt när man ska ha gäster. inte smart ;) Men det gick ner, även om vi fick dricka mycket vatten sen!! Det var kanontrevligt, många skratt blev det!! :D

Dags att stöka på lite innan jag ska åka och träna. Dubbla pass efter gårdagens middag, kan ju inte unna sig nåt med dessa jävla tabletter i kroppen =( Tror jag ska sluta med dom ändå, backa tillbaka och börja med lyrican igen. Himla vims. Nej, jag vet inte. Vimsmaja!

Ikväll ska jag iväg och kolla på ett hus!! Ska hyras ut, men det är en bit från stan. Får se hur det går :)

Ha det gott!!
4 kommentarer