Beslutsfattande

Är inte alltid enkelt.

Jag ringde i morse till Björn, och fick då veta att det var flera som hade ringt men att dom hade reserverat det åt mig. Precis som jag kände på mig, jag sålde in mig bra där (utan att jag försökte, jag är ett vinnande koncept! *blinkar o skrattar*). Jag bad om lite mer tid, och lovade återkomma under dagen. Inga problem. Han verkar gullig Björn. Ringde honom nu och tackade nej, fast det sved i hjärtat lite. Jag har gärna velat ha huset, men det skulle varit närmre stan.

Mår inte topp ändå nu, kanske en förändring till skulle bli en för mycket? Jag vet inte. Även positiva förändringar kan bli lite jobbiga, så jag får försöka rida ut en storm i taget här. Trots allt trivs jag här, så länge den som stökar är tyst om nätterna. Jag skulle sakna 95% av alla grannar här.. :)

Ont nu, blev för mycket för axlarna idag, dom blir involverade i de flesta övningar när man kör bröst och rygg. Jisses. Nästa vecka blir det INGA dropp set så långt ögat kan nå ;) Träffade i af två av mina favorit gym-tjejer idag, den ena har kanske passerat åldern för att kallas tjej *ler*

Det är för härligt en del dagar ändå.. ? Först få höra av "hus-mannen o hans fru" att de ville ha MIG som hyresgäst, för det kändes som om det skulle fungera så bra. Sen åker jag på Office och vill köpa embalage till mobiltelefons-paketet som jag ska skicka tillbaka (telen håller strömmen så dåligt, net on net står för frakt-kostnaden och ska kolla upp vad som är fel. Bra!), men inte ska du behöva köpa det!! säger karln och säger att jag får ta bubbelplast etc. hur mycket jag vill *s*. Toppen. Gratis är bra! Åker sen ner på stan för att träna, på vägen till gymmet möter jag glada yran-folk, och väl inne på gymmet får jag kram av den ena tjejen och enbart glada miner överallt. Sen att dessutom bli flirtad på av en kille som troligen är minst 10 år yngre gör saken inte så mycket sämre ;)

Trots att det är massor med folk på affärerna, trångt, mycket trafik, svårt att hitta parkeringar i stan, skräp och stök.. så älskar jag yran. Det är så speciell stämning i stan, och dofterna av mat på stråket, popcorn och sockervadd på stan.. Musik och gatuförsäljare.. Det är en gång om år, då får vi bjuda till - för hur det än är; Det är vi som har Sveriges bästa och mesta stadsfestival! :)

Ha re gott!
2 kommentarer