Sköna söndag

Nu har sommaren verkligen kommit! Skönt! :)

I går kidnappade vi Mi's (som nu är piggare igen, tack och lov!) och gjorde en utflykt till Rista-fallet i Undersåkeroch tog med oss fika. Så häftigt där så man blir stum av häpnad. Det är ett av Sveriges största vattenfall, och nu när det var mycket vatten var det extra häftigt att se! Där är Ronja Rövardotter delvis inspelad, det gestaltar där Glupafallet.Här dånar det så mycket så det går inte att prata med varann utan att skrika.. :DDubbla regnbågar... Läckert!Roger och Mats :)Fint...Åkte motorcykel runt Rödön på kvällen...Mitt projekt med att måla vitrinskåpet förtsätter ute uteplatsen sen solen flyttat sig lite ;)


Det är Roger som tagit bilderna, utom där han själv är med *skrattar*

Idag är det fortsatt projekt med måleri, mc-åkning, trädgårdsstök (lagt bark runt buskarna för att hålla ogräset borta). Inga fritidsproblem med andra ord ;)

Ha re kanin kanon!!
2 kommentarer

Härliga fredag

Vad skönt det är att slå upp sina gröna och se att solen lyser in lite försiktigt genom persinennerna, och dessutom med en snygg karl vid min sida *ler*  Speciellt roligt då jag vet att det går att åka obegränsat med motorcykel hela helgen! ;) Nacken inte helt ok sen gårdagens tripp, det är inte direkt "a walk in the park" att åka sporthoj.. men å andra sidan, är det det jag är ute efter? *fniss* Nej...  Önskar jag hade en kry nacke dock, men men, man kan inte få allt ä här i världen!
 
Nu blir det en tur på gymmet, till att börja med. Funderar på att sätta i gång projekt "måla om badrummet" sen. Har vit våtrumsfärg och målartvätt etc. inhandlat, men ska kika om jag hittar en blåfärg att göra schbloner med. På en gång ska jag skaffa någon matt grå/brun plus en vitfärg, och lack. Tänkte måla ett vitrinskåp och en liten byrå i köket. Vill ha det så där slitet antikvitt. En tapetbit behöver jag också, och nya porslinsknoppar. Sett lite olika varianter man kan göra, det är väl bara att testa sig fram.

Märker ni att det är förändringarnas tid nu? ;)

Ha re kanin!

1 kommentar

Känsla
Sådär ja ;)Vy över Stocke Titt idag....
0 kommentarer