En sån dag..

... att vara seg!

Prom i morse i härlig snö, plugg, konditionsträning (120-130 puls i 50 min på XT:n *phu*), lunch, mera plugg, liten prom igen i mer snö, mer plugg.. Försökte pigga upp Tindra och mig själv med lite dans här hemma, men det slutade bara med att hon blev trött och jag fick ont som fan i nacken. Man har en skojig nacke tycker jag. Färdigdansat för ett slag, ska slänga på kaffe och kolla på lite anytime med Mi's istället :)
Wilma har suttit eller legat under lampan hela dagen. Vet inte om det är ljuset eller värmen hon vill åt, lillgumman :)Nyttig och god lunch (idé från fitness-magazinet) ;

Blandad sallad (desto grönare desto bättre!)
Rökt fisk (makrill eller böckling är toppen)
Grapefruktbitar
Avocado
Lite purjo om man tål det

Juice från grape pressas över, ev lite olivolja. Salta och peppra (jag har limepeppar på, gott!)
Dödminen! Med andra ord; Dags att vila nu!

*gos*
2 kommentarer

Vilken dröm!

Just ja, jag har gått ner 1.5 kg på ett dygn. Jäkla bra metod va? ;)

Äh, det var väl som vanligt. Diklofenak då jag haft mer värk, det drar jag på mig vätska som 17 i kroppen. Inte ätit dom på två dagar nu, så det rinner väl av mig. Bokstavligen.


*ler*

Ja, just jag. Plugga var det. Associationsrätt idag, jippi ;)

*mera gos*

0 kommentarer

vilken mardröm!

Jag drömde en mardröm om exet, men det var inte det värsta! Det värsta var att jag drömde att jag SATTE mig på min Aino!!! Så han sprack i displayen! GUUUD så skönt det var att vakna och kelas lite med Ainon och se att han var HEL! :)

Å så snöar det!! Härligt :D


*gos*
3 kommentarer