Så var det dags...

... att ta Dexter och hoppa i säng igen, han är min partner in Crime han *s* Så är det när singel-livet härjas hej vilt *s* Å jag klagar inte, det är rätt trevligt att vara i mitt eget självvalda sällskap ;)

Dagarna rullar på. Igår var jag rätt bra i händerna, så jag körde med hantlar idag på gymmet - så nu är dom onda igen. Smällar man får ta. Gått med broddar på skorna ett par dagar på Tindras promar, för det har varit sjukt halt (är än) så nu har jag rejält ont i fötterna också. Letat skor med inbyggd broddar, men jag har ju nog svårt med skor ändå.. breda fötter som en anka framtill *s* Det får bli på gå och löpkliniken, dyra men de har bra grejer. Ska dit å prova ut ett par i morgon, de måste beställa hem för jag är lite kinkig på modellerna ;)

Kändes inte bra i ryggen idag när jag tränade. Det har blivit sämre efter andra olyckan, undra just om det tänkte ge sig snart? =(

Jäkla kropp.

Annars är det bra :)

Å nu, Dexter å sova.

Natti!!

6 kommentarer

Å..

Vad dagarna går! Jag hinner inte riktigt med.

Laddar för kyrkan ikväll, kärlekspärlorna som det ska handla om. Mysigt :)


Gått ner 2,5 kg nu. Det tar sig. Mina  som jag kallar dom "tjockisbyxorna" är nu för stora (har två par jeans dom är stl 44 och 46, tack och lov kan jag nu lägga undan dom!). Fortfarande är det egentligen ointressant med vikten, men jag har inte skaffat nåt måttband än. Måste komma ihåg det...

C-uppsats start igen nu! Jag och Lotten ska jobba ihop. Spännande! Har börjat leta info så smått. Ska ta kontakt med Tina också, min egen lilla mindfulness-guru ;)

Ha re kanin!


KRAM

0 kommentarer

Retreat

Idag har jag varit i kyrkan med mina vänner på en heldags retreat. Det var otroligt givande! Trodde först att det skulle bli outhärdligt jobbigt, att vara tyst i flera timmar! Men tänk att det var precis tvärtom. Jag Hade kunnat fortsätta vara tyst flera timmar till, för det var så mycket klarhet som kom till mig.

Inget internet, inga telefoner, ingen tv, inte nån musik, inget prat. Tystnad. Då finner man svar på det man verkligen undrar över. En av de saker som kom till mig är skillnaden att bli älskad för den man är, eller trots att man är. Låter banalt kanske, men tänk efter. Jag har inte riktigt sett skillnaden förut, men nu stod det så klart och skillnaden är enorm.

Jag vill inte bli älskad "trots" att jag har vissa egenskaper som den andra personen inte uppskattar så fullt ut. Visst kan man inte älska mig för att jag har pms, nej, jag menar inte såna saker. En del grejer får man bara acceptera. Menar mer, älska mig FÖR ATT jag är smått naiv och trot gott om folk, inte "trots" att jag gör det. Jag vill bli älskad för att jag tror på Gud, inte trots att jag gör det. Jag vill bli älskad för den jag är, inte trots att jag är den jag är.

Sen kom jag fram till en massa andra saker, men de är av mer privat art :)


Det har varit en bra dag idag.

Stilla på vågen några dagar nu, men det är bra - ska inte gå för fort heller. I morgon vill jag nog inte väga mig, för idag har jag ätit mer än jag brukar, ligger på hemska 38gram kolhydrater! Huu... Men var tvungen att äta ett par bitar mörk choklad och lite turkisk yoghurt ;) Märkt att jag ligger ce 800 kalorier under det "rekommenderade" intaget, för att behålla vikten. Skulle jag äta "allt jag fick" skulle jag gå upp i vikt, om det råder ingen tvekan. Orättvist av naturen, eller dessa förbannade tabletter?

Tränat 5 dagar denna vecka, känns bra. Blivit mer "fast" i kroppen sista två veckorna, så det går framåt. Men det finns mycket att önska än *skrattar* Magen! Jisses. Jag är inte ute efter en tvättbräda, eller ens bli "smal" - men jag vill inte ha FÖR många volanger. Jag vill komma i mina vanliga kläder bara.

Tänkt på en sak angående kvinnor och vikt.. När jag ser mig själv i spegeln så tänker jag "okej, duger, men vill gå ner..." Men när jag tittar på en annan kvinna som är ungefär i min storlek, eller större, så tänker jag "riktig kvinna" och "vacker" och "kvinnlig". Det får så klart inte bli för mycket, lite fason  måste det vara på det hela - men visst är det vackert med en RIKTIG kvinna som ser ut som en kvinna, inte en tolvårig pojke?! Sträck på er mulliga, runda, formiga och vackra kvinnor! ;)


Film nu. NÖJD över dagen.

Tacksam.


KRAM

6 kommentarer