Det ska vara

.. nåt hela tiden känns det som.

Är i Umeå sen ett par dagar igen, får behandling för nacken. Känns som sprutan tog bra som han satte i närheten av en nerv som går nära muskelfästet där i nacken. Kändes mycket bättre igår på dagen, inte så yr heller. Men i natt efter ett par timmar sömn, vaknade jag av illamående. Så kräkts och mått illa hela natten, somnade framåt morgonsidan. Nu känns det bättre, så jag håller tummen att det inte var någon form av matförgiftning så att det blir nåt tok med den reaktiva artriten. Då kan det börjas om nämligen, jag måste vara extremt försiktig så att jag inte blir matförgiftad igen, det rör om i immunförsvaret. Hm. Ja, inget att göra nåt åt nu. Det är svårt att alltid vara på sin vakt, försöker vara noga med var och var jag äter. Men när man är på bortaplan vet ni hur det är, man vet inte exakt vad man får i sig...

Hade flax ett par dagar i af, för en väninna hemifrån stan visade sig vara här samtidigt så vi umgicks en del igår. Trevligt! Tiden går lite fortare när man har sällis. Hon flög hem igårkväll. På tisdagen kom min bästaste vän Kicki ner från Skellefteå också, så jag fick träffas och umgås med henne :)

Var tvungen byta hotell igår, för det var överfullt på stora hotellet. Tyvärr bor jag på ett litet sämre hotell nu, inte ens vattenkokare på rummet. Men hör och häpna, ett rosa bubbelbadkar! *skrattar* Testade det igår, ingen höjdare. Sen kom jag på att man ska INTE ha duschkräm i vattnet när man ska bubbla, det var nästan som en jättetreo!!! hahaha! Smart Anna! Fick hälla ut vattnet och börja om ;)

KRAM på er!

1 kommentar

Fred och frihet...

... är det en omöjlig dröm att nå? Är det så naivt och dumt att ha en dröm om att vi ska bli ett världsfolk - utan förtryck? Då får du kalla mig naiv, och dum. Jag vill tro på fred. För alla.

Jag tror på ickevåld - en strategi som inte är passiv, man måste aktivt ingripa mot förtrycket. Vad händer om vi alla sitter tysta och inte vågar tycka och tänka om det som sker, kommer vi till rätta med problemen då? Nej, vi låter förtrycket fortgå... vi accepterar.

"Om du inte tar ställning mot en orättvisa, har du valt förtryckarens sida. Om elefanten har sin fot på musens svans och du säger att du är neutral, kommer musen inte att uppskatta din neutralitet" /Desmond Tutu

Fridens!

1 kommentar

Något bättre

I nacken idag *peppar peppar*  Om jag legat på en 8-9 sista dagarna, på en skalan mellan 0-10 där 10 är grymt ont - så ligger jag på en 6-7a idag. Hoppas det fortsätter åt det hållet. Men gunget är kvar, när jag rör mig. Och muskelfästet är ont som tusan.. och ryggen är ond än. Men varje steg år rätt håll...!

Varit iväg på skolan en sväng, mentorskapet. Blev bara någon timme, sen var jag helt slut när jag kom hem. Men skönt att i alla fall komma ut och göra lite nytta.

Fint kort från finaste Monica fick jag idag! Älskar dig! :)

Å jag blev klippt några dagar innan smällen. Som tur var! För nu skulle jag inte fixa att sitta och bli klippt! Värre är det med färgen, det kan jag inte heller göra nu och det blev inte gjort innan. Så jag får se ut som en.. ja, inte vet jag. Men jag skulle behöva färga det, gillar att ha det lite mörkare än min naturliga färg. Som dessutom hotas med lite gråa strån. Men vi ska väl alla den vägen vandra?! *s*


Puss på er!
¨


2 kommentarer