Punktering

I fredags när vi skulle åka uppöver så körde vi på en skruv så det blev punktering på min bil. Dubbelsuck. Tur att vi inte hann längre än en mil från stan, så vi kunde vända om och byta till M's bil. Sen gick resten av helgen utan missöden, bara lugnt och skönt som vanligt. Vi har det bara så.... trivsamt?! Låter töntigt kanske *s* Men det är precis så som jag vill ha det nu. Promenader, äta gott, se på film, mysa, spela kort, umgås.. ladda batterierna för nästa vecka, det är inte så dumt :)

Skrev förut om att jag känner mig så trygg med honom, och tycker att det är skönt att han är så kunnig. Pratade om det igår, om utbildningar och jobb etc. Insåg varför han är så kunnig... utbildad bilmekaniker, plåtslagare, glasmästare, takbyggare som har svetslincenser och har jobbat med bygg och anläggning. Därpå en rad andra jobb, inom industri och montering. Mja, han kanske kan bygga ett hus åt oss på landet? *skrattar*

Näe, nu ska jag sluta "skryta" om min fina M som tog ut Tindra och laddade kaffebryggaren åt mig innan han åkte på jobbet.... Å ja, han finns på riktigt! ;) Dags att göra lite nytta, hoppa på bussen och åka på skolan är det hög tid för! Hoppas Du med har haft en bra helg! :)

KRAM

0 kommentarer

Små explosioner

I mitt huvud. När jag först har pratat med CSN förra veckan ang studiemedel, fick uppgift "behöver 7.5p" för att släppa stoppet, och så får jag in dom poängen och allt ska vara grönt - men idag ringer jag och då har de helt andra uppgifter. Då ska jag in med 3.5 poäng till innan jag får några pengar. FAST jag INTE släpar med några kurser! Jag kan inte göra en tenta på en kurs som går på heltid, när jag läser deltid. Men de fattar inte.

Telekö 5 min, pratade med en kvinna men hon visste inte så hon skulle koppla mig vidare - jaha, kö igen i 13 minuter för att få höra detta skit? SUCK. Min studievägledare kan skriva ett intyg, och förklara vad som hänt. JA MEN DET HAR JU INTE HÄNT NÅT!!??? Jo, det som hänt är att det har inte varit någon tenta - svarar *piiip* mig. Ja, men jag säger ju det till dig nu. Ja, men du måste skriva ett brev, och styrka det med studievägledaren och skicka in intyg på att du läser deltid. MEN NI HAR JU REDAN ALLA INTYG... Dessutom tycker jag (sa jag) att det är respektlöst av er att ge olika uppgifter från ena till den andra veckan. Nu har jag tappat en vecka, för att ni inte kunde säga detta redan förra veckan, när allt var grönt. Har ni ingen hyra som ska betalas ni, så ni kanske förstår att även andra har det? Inget svar på det.. myndigheter.

Så det tar ett par veckor innan de kan ta ett beslut, på nåt som är redan solklart i mina ögon. När man kan tenta, då tentar man. Läser jag halvfart skriver jag tenta efter dubbelt så lång tid jämfört med de som läser heltid.

Varit på skolan hela dagen och jobbat med statistiken som vi ska använda till C-uppsatsen. Tar sin tid, men det går framåt. Roligt att jobba med Lotten också, mysig tjej. Var iväg och tränade lite försiktigt efteråt, men fick för ont i nacken.

Åkte hem och fixade middag till M som kom hit efter sitt jobb. Mysigt...! Snäll som han är så hjälper han till med matpengar när det strulade till sig med csn, han blev nästan stött när jag sa att jag inte vill vara till nån belastning... men, säg inte så. Det är VI nu. Du är inte ensam. Klart vi hjälps åt! *finns han på riktigt??* Men jag är inte helt bekväm med det ändå.. hade vi bott ihop hade det varit annat.. men ja. Jag får släppa min stolthet lite, och faktum.. inför honom känns det mindre konstigt än om det var någon annan. För han har rätt. Det är VI nu. Jag är inte ensam. Och det är inte han heller. Det kommer att jämna ut sig :)

Hiss...
Jag är tacksam, för goda vänner, mat på bordet och kärlek. Jag är tacksam för en underbar liten hund, två tokiga katter, att få åka till fjällen i morgon. För hasselnötskaffe och att förkylningen gett med sig, att jag får zumba på onsdag och att händerna och fötterna är skapliga. Världens bästa bror. Mest av allt... är jag tacksam för M! :)

Diss...
CSN's olika budgivningar
Nacken
Remissen som dröjer till Umeå


Sov gott!!

=)


2 kommentarer

Det sunda förnuftet


Det togs tillfånga och jag åker inte på zumban ikväll. Så trist! Men jag måste bli lite bättre först i förkylningen. Bara dumt annars, och jag får mina 10 gånger ändå, så då gör de inte så mycket ;)

Städar istället. Betalt räkningar och saknar M som jobbar över.... å vad fånigt, men jag saknar honom fast vi ses varje kväll. Jag är kär. Men det har väl ingen missat *s*


Musik och städning var det då. Å kaffe sen ;)


KRAM

P.S. Ingen remiss ÄN. Jagar på åt alla håll.

4 kommentarer