Det bästa...

Med en del dagar är att de är över! Åt helvete riktigt i nacken nu, och ont i händerna. Att jobba idag var rena mardrömmen - men försöker att inte säga nej, jag vill ju finnas där för mina elever. Ingen sömn natten som var, skit. Snackat med reuma idag - fortsatt bara erbjuden cellgift. Skit.

Det enda bra idag är Tindra. Hon hade roliga timman ikväll, helt lost. Spexade så mycket att både jag och Magnus skrattade så att tårarna rann! Vem är hon? Hur kan en hund bli så himla rolig!? :) kärlek.

Jobb i morgon, tidigt. Gruvar. När jag inte jobbar ligger jag bara sen igår. Inte ens lagat mat. Tack och lov för en bra sambo också - utan honom vore jag ingenting. Kärlek.

0 kommentarer

Back om track

För ett tag sen höll min kära på att skratta ihjäl sig en morgon, när han en morgon såg vad jag hade på mina fötter. Medan jag sov.

Det är så att jag har handskar av märket back om track, även för nacken har jag denna underbara produkt. Det lindrar inflammationer - faktiskt rätt bra.

Har som bekant även ont i fötterna, och som den lösningsfokuserade person jag är så tog jag på handskarna på fötterna en natt när jag hade ont. Min kära åkte och köpte ett par back on track-sockar till mig! Snäll! Poängterar att jag inte har dom på mig varje natt (ha ha - erotikdödare!!!? Haha).

Men som den slarviga person jag är så.. Har jag tappat bort den ena...

Så nu blir det....


0 kommentarer

....

Aprilväder - är det därför min kropp värker sönder? Vaknade med sataniskt ont i fötterna och händerna, lite i ryggen. Lite bättre över dagen, men nu ikväll är det ännu värre. Svårt att ta mig upp för trappan, fötterna skållheta.. Inflammerade, ja :-(

Vill ha biologisk medicin....! NU!

0 kommentarer