Det var ett tag sen...Nu vill jag bli helt bra (är bättre idag - går upp och ner) i mina händer, för det kliar efter att få skriva ett riktigt långt inlägg!! Har så mycket att berätta. Den lilla ork jag har för att skriva läggs på jobbet. Det blir en del. Har många elever nu. Så skoj!! :)En bild från i lördags, på finaste hunden i hela världen.. i mina ögon :)Ha re kanin!


0 kommentarer

Anna och kärleken

Igår firade vi 6 månaders förlovning.

På dagen skickade han ett sms till mig "Tack för de bästa sex månaderna i mitt liv - du är det bästa som hänt mig"

Vilken nåd det är att få sån kärlek. Att han uppskattar mig precis för den jag är, och jag har kanske aldrig känt mig så älskad i hela mitt liv.. Kanske har jag aldrig heller varit mottaglig för att verkligen ta emot kärleken heller. Har jag en värkdag (det är många såna nu när jag är helt medicinlös) är jag inte alltid världens enklaste dock att leva med. Jag kan gråta en skvätt mot hans trygga axel - sen känns det bättre. Han får mig att må bra, att skratta även när kroppen fan i mig värker sönder. När jag bitit ihop så att mina käkar ömmar. Han berättar att det kommer att bli bättre - läkarna kommer snart hitta nåt som funkar.

Och jag vet att han har rätt - för han har aldrig någonsin ljugit för mig.

Förut har jag kanske varit älskad TROTS att jag är den jag är.
Nu är jag älskad FÖR den jag är.
För mig är det skillnad som natt och dag.

Jag älskar honom för den han är - för att han är den starkaste man jag träffat.
För att han inte backar när stormarna yr.. Då tar han ett steg framåt - och ger mig allt det jag vill ha. Stöttning.


För.. om jag någon gång säger "hur ska jag klara detta...?" svarar han  "Du är inte ensam, det är VI som ska klara det"

Det är kärlek det :)0 kommentarer

Avslut... igen

Gick inget vidare det heller... Ciklosporin (sandimmun) 5 doser hann det bli - 2,5 dygn. Redan första dagen kände jag av biverkningar - yr och det liksom "susade" i skallen... blossande knallröd i ansiktet (käckt? näää) och detta beror på att blodtrycket ökar av dom. Sen kom mera yrsel, vinglighet och illamående. Så nu är det slut på det.

Ingen ny medicin... never ending story detta!

Jaja.

Min älskade, underbara man fyller 40 idag! Pallrade mig upp 5 i morse, fixade kaffe och bjöd på tårta (köpt igår) med tomtebloss och trisslotter på säng! :) Världens finaste... han ska få en riktig present sen också, förutom att han fick nya arbetsbrallor (otroligt romantiskt va haha...). Men d berättar jag om sen ;)


KRAM
0 kommentarer