Spräckta byxor och benpass för mjukisar

När jag satte mig i bilen på väg till gymmet sprack byckorna, hur ska man tolka det? Gissar kombinationen av för slitna jeans på en tjockis!? Kampen mot kilona är som vanligt pågående. Efter sista skovet och det som hände innan (december) så har jag lagt på mig 3 kg, tyvärr har jag inte tränat som förr så det har skett en omfördelning också till fläsk. Usch. Tur att det var hemma på gården byxorna sprack, så jag kunde gå in och byta ;)

Ja åter till fläsket. Skaffade nya träningsbrallor att ha på gymmet för jag står inte ut med att se mig i spegeln i tajts där, då är det illa! ;) Tur att man har lite självdistans och ser på saken med förstående ögon. Jag har inte kunnat träna, när jag knappt tog mig ur sängen - så varför slå på mig själv? Nä. Det gör jag inte. Jag har börjat kämpandet sen förra veckan. Nu kör jag mina 3 ggr i veckan på gymmet igen, och tar mina promenader och cyklar även en del dagar hemma i vårat lilla hemmagym: Blir nog bra det här med =)

Benpass blev det alltså på gymmet. Har backat från (i oktober/november) 230 kg sittande benpress till nu 150. Bedrövligt. Förra veckan tog jag bara 130. 100 kg minus?! Men det går ju framåt, som sagt ;)

Har jobbat sen, en del dagar är det hemmajobb, andra dagar är det på skolan då hag har handledning med nån av mina elever. Jag har världens roligaste jobb, faktiskt.

Nä, dags att skutta i säng snart!

Ha re kanin :)

1 kommentar

:)


0 kommentarer

jag trodde..

... att jag skulle ha mer fritid när jag var klar med plugget. Men så verkar inte vara fallet, inte med det jobb jag har i af. Även om det bara är halvtid så räcker det till, när jag inte är kry i kroppen. Ska hinna med träningen, hunden och hemmet också. Ja, visst, mannen bor ju också här - men han har jobbat så mycket övertid att man knappt sett till honom sen i septemer - samtidigt när vi köpte boende så började deras beordrade övertid. Tajming ;)

Arbetet i köket framskrider sakta men säkert i af, borta är dom bajsbruna väggarna och panelen. Urk. Nu är det klart med målning, tapetsering och golvet är lagt. Ska bara dit med skåpluckorna (de är på lack) och sätta dit lister så är det klart!! Då ska ni få se bild ;)

Kroppen ja. Det är väl som vanligt. Varit rätt skaplig i det reumatiska sista tre veckorna i af, det är mest händerna som börjar krångla nu igen tyvärr. Nacken är inte alls ok, och ingen remiss har jag fått. Strul.... Men jag hoppas det händer nåt på den fronten snart, efter ett samtal med remitterande ortoped igår :)

Hoppas alla ni trogna läsare har det bra! :)

KRAM på er!! <3
0 kommentarer