Fredag

Äntligen har jag helg! Känns som att det behövs ett par dagars vila nu. Veckorna fylls av stök hemma, arbete, promenader, laserbehandlingar och ett och annat träningspass. En del vila också, men det blir inte som på helgen ändå. När man får ligga kvar i sängen med sin kära och mysa på morgonen, det är helg det! :-)

Nästa vecka börjar jag gå hos barnmorskan regelbundet. Känns spännande, och skönt att få ha lite mera koll. Bebisen verkar må bra, sparkar och lever om och sparkar mamma - allt hårdare! :-D Härligt!

Bild från tidigare i veckan. Vecka 24 :)

 

 

0 kommentarer

Onsdagmorgon

Känns att hösten kliver på nu - med stormsteg! Både i luften och kroppen, värken inte rolig nu. Tar Ipren, hjälper väl inte så bra men. Bävar för att sluta med de också i vecka 27 - efter det får man inte ta nån antiinflammatoriskt ALLS. Det blir att bita ihop de tre sista månaderna! Men det är det värt (så klart) :)

Igår jobbade jag några timmar, känns lagom med de timmar jag jobbar nu. Skulle inte orka mer i detta läge. Får se hur länge det går också!

Idag har dagen börjat med kaffe på säng, inte tokigt. Ska tappa upp ett bad nu och krypa ner - skönt för en smärtande kropp! Tacksam att ha badkar!!

Ha en fin dag alla - det tänker jag ha också :-)

0 kommentarer

Måndag

Krupit ner i sängen, läsa lite innan det är dags att sova. Trött som en tokig. Var vaken tidigt, var tvungen kliva upp tidigt också för sotaren kom kl sju. Tog ett par timmar för honom så jag å Tindra passade på att gå långprom. Skönt! :-)

Gymmade en sväng mitt i dagen, annars har det inte hänt mycket idag. Skönt att röra sig i af, behöver det nu. Ryggen är inte okej, reuma har satt sig där i g e n. Hoppas det går tillbaka! Är det inte det ena så..

Nä, dags att stänga bloggen och öppna boken! :-) Sov gott..


0 kommentarer