Bananen

Tindra har det tufft numera, sen babyn blev mobil så att säga. Gåstolsrejs varje dag, så klart. Han är snabb dessutom! ;)

Tur att man kan hoppa upp o soffan så man får vara i fred... Fast hon har sin egna fåtölj, men dit kan han ju köra. Har inte hjärta att inte låta henne ligga kvar ;-)

0 kommentarer

Vuxensidan

Så var jag överpå vuxensidan - som mina goda vänner Kicki och Thobbe så fint uttryckte det! 40. Va? När hände det? Ska man inte vara mer.. pja, obarnslig då? Jag är fortfarade en fnittrig tonåring ibland! Visst, man har ju sina ljusa stunder då man är både mogen, klok och förnuftig... men... 40?! ;)
 
Jag trivs, och inga kriser har jag sett till heller. Mest städning, tvätt och plock. Det är väl mest det jag ser hela dagarna.. Men jag trivs med det med. Ja, just ja - barnet! Han är den jag ser mest av! Så klart! Men det är väl ganska självklart, hoppas jag *S* Han är så ljuvlig. Idag skrämde han nästan slag på en dam på ICA. Han gillade akustiken tror jag. Så han tokskrek, helt plötsligt (han kan verkligen ta i den ungen!) och vrålade både högt och med djup i rösten, just som damen gick förbi. Hon flög rakt upp och ropade - Herregud! Hugo skrattade glatt.
 
Som den mogna, vuxna 40-åriga mamma jag är... vek jag mig dubbel och tokskrattade!
 
Sov gott ;)
 
 
2 kommentarer

Härliga tisdag

Igår fick jag en insikt. En viktig sådan! Tänker berätta om den, men inte än.. Måste smälta allt riktigt först. Men kan säga så mycket; efter två månaders grubblande och funderande har jag kommit fram till hur jag ska hantera en sak. Det har gett mig inre frid, hur fånigt det än kan låta. Det är SÅ skönt! :)
 
Har varit på ett strålande humör hela dagen, och fått massor gjort. Halvont i händerna och nacken nu ikväll, men än så länge hanterbart.

Idag firar vi 2 år som förlovade, så nu blir det mys med min kära :)


Hoppas din dag varit bra!

0 kommentarer