Onsdag 28 februari....

Tog bussen till skolan i morse, och jag fick angenämt sällskap av vännen Ninni *roligt*
Först ut av dagens tre föreläsare var en forskare från ALI, intressant. Efter honom höll en kvinnlig vd föredrag om företaghälsovård, vilket var ännu intressantare. Det är givande att folk från "riktiga livet" kommer in och berättar hur det funkar där ute i verkligheten, annars blir det lätt lite skyddat inom universitetets väggar. Rätt matt i pannan (för att inte tala om axeln som ville ramla av mig alternativt värka sönder redan vid morgonfikat) vid 15 tog siste forskaren vid och berättade om Disability Management. Han lyckades trots den sena timmen hålla oss vid liv till halv fem då han satte punkt för dagen :)

Sprang ner på stan, in på akademibokhandeln och köpte två böcker, varav en var en kursbok, och sen snabbt till bussen. Hade turen att träffa på min vän Mona som också var på väg hem, så det var gott sällskap hem också *ler*

Något som inte är lika roligt är att jag börjar bli mer och mer osäker på om jag verkligen orkar hela vägen med utbildningen. Ju mer invecklat det blir desto jobbigare har jag att koncentrera mig och behålla fokus. Förut har jag kunnat ta värktabletter och på så sätt klara av värken, men nu har jag sen snart ett år varit helt utan och kommer inte äta dom igen heller pga jag fick otäcka biverkningar sista tiden jag åt dom (dberoendeframkallande å det grövsta, jag anser att det är knark med tramadol - och att det borde vara narkotikaklassat för länge sen.. ). På sin höjd alvedon äter jag nu, men de gör ingen skillnad på smärtan alls. Ja.. inte vet jag. Jag är tjurig, och tycker om att lära mig nytt, men är det verkligen värt det? kommer jag att kunna tillgodogöra mig studierna på ett sånt sätt att jag kan göra något av dom sen, eller... just nu vet jag varken in eller ut.

Nu blir det lite rörelse för att få igång axeln, var inte nån höjdare att sitta här i af.. .=/

"Den som saknar kunskap saknar den sällan"
1 kommentar