Gott nytt 2009!

Så var det nyårsafton! :)

Middag blir det ikväll som planerat , men med stort manfall (mest kvinnofall egentligen) - två som har feber och en som har en häst som har feber och inte lust att åka 17 mil från den. Det förstår man. Det blir nog bra ändå, huvudsaken några kommer, och mat har jag ju nu så det räcker och blir över! :)

Tyvärr är nyår inte bara förknippat med glada miner och fester, det är ju det här med smällare... Att ha en skotträdd hund är verkligen INTE någon hit. Här har dom smällt av några rejäla smällare redan, alldeles i närheten. Har god lust att springa och leta reda på dom J******* skitungarna och snömula dom (minst)!! Blir så förbannad, det ska ju hetas vara förbjudet med smällare nu, och 18 år på fyrverkerier - lika förbannat är det småglin som springer runt och skrämmer ihjäl husdjur och mindre barn.. *GHA*  Har en liten fröken som ligger på helspänn redan, stoppat i henne mat med tryptofan (naturligt lugnande för människor och djur) senaste dagarna och idag blir det mycket "söka godis" inne och andra aktiveringar och godis. Inget pjoskande, för det blir det bara värre av... men det vet väl alla hundägare redan :)

Har förberett lite inför ikväll, städat och diskat undan och varit och köpt Pommac och Loka tills ikväll, det är det starkaste som kommer att bjudas på här i afton :) Så härligt att vara nykter och dessutom vara pigg i morgon ;)

Avslutar året med ÅRETS FAVORITBILD (som även kom med i op.se läsarbilder i somras) *fniss*

Gott nytt år på er
- alla kända och okända bloggläsare (tror räkneverket fått spatt sista tiden!) =)

*kram*

¨
4 kommentarer