Ändrade planer...

Blev inget filmade av travhäst idag, blev hastigt förändringar i planerna då min kära kom hem och sa att hans mamma hade fått åka ambulans till Umeå. Sollefteå sjuka hade insett att dom inte klarar av det längre. En specialist från Sundsvall hade tittat på plåtarna och sett att hon har förmodligen ett diskbråck i ryggen också, rätt högt upp. Därav den olidliga smärtan hon haft (som dom skickade hem henne med alvedon och påstod att det var nackspärr först, sen andra gången var det åldersförändringar... snacka om miss.. och miss igen).

Dessutom har de hittat vilken typ av bakterie som orsakat blodförgiftningen, så det är verkligen inte bara ett nu.. Så hon ska in på infektionskliniken och även få träffa en riktig ortoped. Roger o hans pappa har åkt efter, själv må jag stanna hemma med hunden. Eller hemma och hemma.. hemma hos Roger förstås =)

Varmt som en bastu här nu, jag står nästan inte ut... 28 grader inne nu.. inse hur hemskt det är!

Lite att göra så jag kollade på lite foton som Roger hade i albumen.. Hittade en del på mig själv från förra sommar. Fick ett plötsligt anfall av att sakna mitt långa hår!!! Dåligt kort på kortet.. men.. ändå... Håret var längre... ;)Kolla flinet, undra om man var nåt käääär då? *skrattar*

Näe... undra om jag ska ta och fortsätta läsa lite.. pluggläsa... synd att jag började på en jättespännande deckare igår, Harland Coben, Berätta inte för någon.. Man verkligen fastnar i den, jag lovar!

*vinkar*

0 kommentarer