Bomber och granater!

Kanske inte riktigt, men ikväll stod rådhuset i brand igen! Men denna gång inte på samma sätt som 2008. I år var det jämtlandstema. Jag pratar om Vinterfestivalen som startat idag, och ljus- och ljudspelet som utspelas på vårat vackra rådhus. Det går inte att göra det rättvisa med varken bilder eller video, det är nåt som måste upplevas på plats! Men lägger in en video ändå, från igår då det visades upp för pressen: (följ länken för att se hela förra ljusspelet)

Märktigt när rådhuset skakar till ljudet av basarna *rys* Jag tog lite bilder med mobilen också, lägger ut dom i morgon ;)

På stortorget var det också en del ljus och ljud, rätt roliga prylar. Nu är festivalen igång, den pågår fram till mitten av mars tror jag. Det är massor av olika aktiviteter som ordnas. Kommunen står för det mesta av kostnaden - runt 4 miljoner. Men det är det säkerligen värt, det drar lite folk till stan och sätter oss på kartan inte bara som yra om sommaren, utan även som vinterstaden Östersund :)


Näe, nu ska jag hoppa i säng. Haft en bra dag, men det har varit på tok för mycket ont i huvudet och nacken! Somnade med huvudvärk och vaknade med dito.... får hoppas morgondagen bjuder på lika många skratt, men mindre ont! :)

Natti!0 kommentarer