Medicin eller tvärtom?

Det är lustigt.. hur det kan bli med mediciner, eller hur?

Jag har en nackskada - får gabapentin.
Jag får (mest troligt) ödem av gabepentin.
Jag får arcoxia mot inflammationen.
Jag får magsår av arcoxia - för jag har glömt att äta omeprazol i förebyggande syfte.
Tittar på biverkningarna av arcoxian - och upptäcker att en av dem är ödem.

Så nu har jag gått från att bara ha en nackskada, till att ha ödem och magsår också. Det är bra jobbat va? Sjuk humor ja... men det är bättre att se det komiska i det än att bli deppad.. fast jag var ganska less i natt då jag hängde över toan och kräktes och hade satansikt ont i magen och dessutom insett redan tidigare på dagen att händerna inte är tillräckligt läkta för att börja träna med hantlar - svullna igen och ont...

Kontaktade läkemedelsbolaget, som skickade mig vidare till uppfinnaren av gabapentin, som svarade att läkemedlet har gått ur kroppen på ca två dygn. Men hur lång tid det tar att läka ut ödem/svullnaden som redan är i mina vävnader, det kan de inte svara på. Så jag får väl vända mig till min läkare med den frågan. Hur som helst, det är inte sämre - och med magmedicin i natt så är magen bättre också. Jag ska sluta ta arcoxia - nu tillbaka till det väl beprövade diklofenak ;) (extra gott till kaffe *S*)

Idag har vi varit på motormässa på frösön. Träffade en del känt folk och såg mycket snygga bilar och hojar. Men bäst av allt var ändå Sune Andersson, han är GRYM! Hittade inget bra klipp på youtube, men vi filmade lite själv så jag ska testa att lägga in det sen. Så länge så får du kika på det jag i af hittade på nätet. Det inte den här karln kan göra med och på en hoj, det går nog inte att göra heller! ;)


Sov gott, vänner! :)

1 kommentar