Det ger sig inte

Mer ont idag, än igår. Då pratar jag inte om mitt reumatiska skit, eller nacken... de känns det med, men det är inget jag i varje fall behöver vara rädd för - jag vet vad den smärtan beror på.

Ska få komma på nytt läkarbesök idag, hos en underläkare som jag träffat tre gånger innan och som tyvärr inte gett mig minsta förtroende. Hon är trevlig och gullig, men verkar helt okunnig. Vid tredje tillfället hämtade hon en specialist som direkt såg ett fel som hon missat, det som då kan (mest troligt) är orsaken till min smärta. Han krävde svar på vissa prover, sen att jag skulle avvakta, man hoppas att kroppen ska fixa detta på egen hand. Men hur ska jag veta hur länge jag ska vänta, och vad är normalt. Att jag har mer ont? Är det ok? Nej.. kan ju inte ens sitta rak, måste halvligga liksom... eller stå. Men inte gå för mycket. Det är SJUKT detta.

Vill bara ha mitt vanliga liv tillbaka. Det är nog med smärta i det.

Dessutom ska jag få börja med en riktig medicin mot reumatismen, men den får jag inte börja med innan det här är klart så att säga... så det är moment 22 och min kropp får ta smällarna.

0 kommentarer