Det händer sällan

... att jag uppdaterar här nu, eller hur? Kan inte säga vad det beror på heller. Kanske beror det på att jag har facebook? Bloggen blir mest envägskommunikation - där FB är dubbel. Samtidigt som det inte alls är samma sak att skriva saker där - som det är här. Det här är mer... personligt? Fast det borde vara tvärtom - eller ja, det är klart man är personlig. Men det blir ändå mer ytligt där än här. Här är det bara jag, både glad och lessen. Det är väl både bra och dåligt med både det ena och det andra - med andra ord (om man ska inveckla det lite så, som vanligt).

Tiden är en annan faktor. Jag jobbar rätt mycket nu, kommer nog upp i en halvtid den här månaden. Sen är det som det är när man har värk.. det är ett "jobb" det med - för det tar tid på morgonen innan värsta stelheten gett sig. Jag cyklar varje morgon - mellan 30 minuter och en timma - för att få igång kroppen. Sen försöka hinna med gymmet några dagar i veckan, hunden och hemmet. Tiden försvinner... Men jag trivs, för det mesta så.

Jagar remiss igen till Umeå, det är dags att förnya nu igen och då ska det malas igen nu.. två ortopeder och en chef som ska godkänna innan. Det tar ju sin lilla tid det. Och nu behöver jag verkligen komma upp dit.. det är väldigt länge sen jag var dit nu, sista besöket jag hade inbokat var jag tvungen att avboka eftersom att jag.. ja, det som hände i december.

Trött på att alltid ha ont. Är det inte nacken som är värst så är det händerna eller fötterna, det är alltid alltid nåt. För det mesta klarar jag av att hantera det på ett rätt bra sätt, tycker jag. Men en del dagar har jag bara lust att SPY på hela skiten. När jag ska sitta och vara förstående till nån som har en övergående förkylning eller nån annan bagatell.. då har jag lust att utdela en käftsmäll. Skrika - men BYT MED MIG DÅ FÖR I HELVETE! Men det är klart att man inte gör så. Man nickar förstående, det är KLART det är jobbigt att var snorig, ha ont i halsen etc.. och ja, det är det. Men det GÅR ÖVER! Den som är förkyld slipper äta mediciner som kanske ger leversvikt, som gör att man måste lämna blodprov en gång i veckan, så att man inte ska paja levern i längtan efter att slippa ha sån smärta att man inte tar sig ur sängen. Jo, det är klart det är så... att jag inte ens borde klaga här, för det finns ju i alla fall medicin, jag får vård - tänkt på dom som har det värre - kanske till och med dödliga sjukdomar. Och ja, jag har ett val.

Men KAN alla verkligen alltid vara positiv och VÄLJA glädje, VARJE dag? Säg mig, kan DU det?

Jag får dåligt samvete när jag gör det jag gör nu. För att jag klagar. Men nu tänker jag ta mitt dåliga samvete - stoppa det i en liten burk och slänga det åt helvete! Så där ja! Nu känns det mycket bättre! På riktigt :)


Jaha, och hur är det med mina trogna men ack så tysta läsare då? Det är så roligt att se att Ni faktiskt är bra många som tittar in här varje dag - med tanka på hur sällan jag uppdaterat på slutet. Haha.. komiskt, och det första ni får se är en massa gnäll! ;) Haha.. sånt är livet va?

KRAM på er! Vi ses ;)


3 kommentarer