Amerikaner?

Nån som sett doctors på eftermiddagarna på fyran? Slog på tv idag förut och blir brydd över hur dumt folk det finns.. Idag pratade dom om "det mest pinsamma som finns" typ. Pruttar, finnar på ryggen, muspruttar och att håret på hönan grånar med åren. Men hallå...? Hur kan en kvinna på runt de 35 ställa frågan: Hur kan jag släppa en brakfis "därnere"?!!! Jisses, har människan nyss börjat ha sex eller? Ja, nu menar jag inte att det är ett vanligt förekommande fenomen för MIG, nej *oj så himla genant... fjant!* Men alla sexuellt aktiva borde kanske råkat ut för det nån gång eller i varje fall hört talats om det? Luft som åker in ska ut, det är en mycket enkel ekvation.

Sen oj oj oj det börjar bli grått hår på tuppan nu också! oj oj oj... hemska värld, det är ju såååå pinsamt!! (blir förbannad snart över hur man kan oja sig.. ) jisses, se dig om i världen! Vem bryr sig om att bli "gråhårig därnere"?!! Fan då oroar jag mig hellre för att bli gråhårig på SKALLEN för det är ju faktiskt fler som ser det! Dessutom... jag lovar dig, att hon började bli grå därnere var inte hennes största problem om man säger så! Kanske borde gå en studiecirkel i fritidsintressen som inte innefattar.. ja, ni är med... jiiijiiii........ Och är det ett så stort problem så har jag lösningen... taaadaaamm!!; RAKA BORT SKITEN!

Så där jag. Nu har jag löst världsproblemen ;)

Och bilen går bra? Jo, tack, så fint så. Skjutsade en granne idag, hon tyckte att fåården var så pigg o rapp! Beror på vem som kör också *nickar glatt... rally Nannis* ;) Tvättat bilen också, så nu är hon röd igen. Kollade tapeter och golv till lilla hemmet oxå, för se vad det blir.. fattas en slant i fonden och jag vet inte om jag har nån större lust att lägga ut en massa pengar för egen del på en hyresrätt...hm.

Puss o kram hela dan!!
2 kommentarer