Till slut fick det oss

Vi har klarat oss länge, över två och ett halvt år, innan det fick oss på fall: den förhatliga covid-19. 
Jag och maken har klarat oss förhållandevis lindrigt undan, men det är oklart hur länge vi får dras med dess efterverklingar. Just nu är det smak- och doftbortfall somplågar oss två, sen i morse.
Jag som älskar att både laga mat, och äta mat, känner mig orolig. Försöker hålla ångesten stången, för ja, jag vet att det kommer tillbaka för de allra flesta.
 
Jag vet. 
 
Sonen har haft tuffa dagar, fy så hårt han drabbades. Hög feber, starkt illamående och kräkningar. Huvudvärk. Lilla hjärtat. Men igårkväll somnade han feberfri, och vaknade lika härligt feberfri och pigg. Så skönt, vilken lättnad. Nu hoppas vi att detta är bortgjort för en riktigt lång tid framöver! Innan immuniteten har gått över så tänker jag se till att vi hinner göra en hel del skoj. Ljuset i tunneln det :) 
 
Klockan är snart tio över ett på natten, kanske borde jag ta och lägga mig. Lättare sagt än gjort då ågesten drev upp mig ur sängen. Och hungern. Tur att det är lördag i morgon. Försöka sysselsätta mig så gott jag kan, det brukar vara den bästa medicinen. Förutom att sova då, den där lilla men ack så svåra detaljen! ;) 
 
Ajja. 
 
Fridens då. 
/A