Energilös

Önskar att jag kunde ha mer energi, det är verkligen brist på den varan nu. Skulle kunna ligga och sova 15-20 timmar om dygnet! Helt galet. Ja, nu gör jag förstås inte det, men jag skulle KUNNA ;)

Inget vidare i händerna och ryggen nu, kör på med laser varje vecka - hjälper lite i af. Nog om elände!

Mitt i värken funderar jag på att sätta gång med nåt projekt hemma, som att måla trappan! Det är väl okej göra när man har ont? Haha.. Nä.. Men å andra sidan är det ingen brådska, det får ta den tid det tar helt enkelt. Nu är det furu (gulnad!) - finns det något jag avskyr så är det gulnad furu! Så det kan i vilket fall inte bli sämre om jag målar!!!

Nä. Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla på nån go serie och sluga jordgubbar! ;)

0 kommentarer

Att blogga från mobilen

Det funkar inte så bra, alla gånger, för exempelvis kan jag inte ändra inläggen sen (mer än från datorn). Dessutom har jag upptäckt att det automatiskt blivit "inte kommenterbart" - ändrat för detta inlägg får se om det funkar! Testa gärna lämna en! :-)

Har du haft en bra midsommar?
Min var bra, i af midsommarafton. Vi åkte till ranchen då, klippte gräs och trimmade, fixade fram utemöbler och plockade blommor - mysigt! :)

Idag har jag roat mig med att promenera med Tindra (som motionerat för tio i helgen egentligen, men inte matte...), varit på gymmet, städat och stökat hemma. Var på bibblan och lånade en hög med tidningar och ljudböcker, bra att ha nåt att läsa lata dagar i solstolen ;)

Dags att slänga sig i sängen nu, ont. Reuma-skiten spökat i ryggen igen, ingen höjdare.. Hoppas d ger sig!

Sov gott :)


1 kommentar

Att känna att man lever

Det är så lätt att ta livet, och allt som man har i det, för givet.


Att må dåligt över småsaker, bli arg och irriterad över sånt som egentligen lika gärna skulle kunna passera utan att man la så mycket energi på det. Men när man är mitt i allt, och inte lyfter blicken över det man står i - så är det SÅ enkelt att gräva ner sig just där.

Men plötsligt händer det nåt som får dig att lyfta blicken, och plötsligt ser du livet ur en helt annan vinkel. Vad spelar småsaker då för roll? Ingen som helst. Igår fick en vän ett dödsbud, en av hans vänner hade dött. Ingen som jag känner, det är inte så.. Men att höra ens bästa vän så ledsen, och att ställas inför att en människas liv kan ta slut bara så där.. Enda dagen är personen på arbetet, allt är som vanligt.. nästan dag kommer han inte - han är bara... död, borta. Det händer nåt i en när man får höra såna saker, för man inser inte bara sin egen dödlighet utan även ens omgivnings. Och man förstår att det verkligen är så - man ska ta tillvara på det liv man har.

För även om det inbegriger problem - smärta (vare sig psykisk eller fysisk) så har man i alla fall livet i behåll. Och det största av allt - så länge man lever har man (i de allra flesta fall) en möjlighet att göra saker på ett annat, bättre sätt. Det är aldrig för sent att ändra det man inte är nöjd med!

Idag är det lördag, och jag njuter i fulla drag av att vara ledig. Det har varit lite mycket jobb ett tag, så det behövs verkligen vila på helgen! Tänkta ta min kära med och åka ner på stan en sväng. En tur in på bibban också, det är så mysigt på lördagar att strosa omkring bland lukten av böcker... mysa ner sig med en tidning i nån härlig fotölj. Gå in i deckarrummet och uppslukas av en massa spänning. Tror att vi tar en sväng in på nåt mysigt fik sen, njuter av varann och nån god bulle ;) Fantastiska lördag!

Ha det gott - och NJUT av livet!


0 kommentarer